Brande Fjernvarme

DFP giver os hænderne fri

 

Hos Brande Fjernvarme går hverdagen hurtigt med de opgaver, alle værker kender: Regnskab, drift, CO2-kvoter, reduktion af varmetab og meget mere. Derfor er driftsleder Henning Mikkonen glad for, at han ikke også skal håndtere de større projekter, værket har i gang.

 

- DFP er eksperter i alt det, jeg ikke beskæftiger mig med i hverdagen. De har en stor viden om, hvordan et værk som vores fungerer, og de kender vores udfordringer. Så i stedet for selv at kaste mig ud i for eksempel beregninger og projektstyring, får jeg hænderne fri til at koncentrere mig om mine primære driftsopgaver, fortæller han.

 

Vi får rene linjer
Henning Mikkonen lægger vægt på, at kontakten med både offentlige myndigheder og private entreprenører kører gnidningsfrit. Og det tager DFP sig af.

 

- Jeg er jo kun mig, og jeg hverken vil eller kan vide alt. Så det er en lettelse, at DFP tager sig af papirarbejdet. På den måde ved jeg, at tingene er i orden, siger
Henning Mikkonen.

 

I forhold til entreprenørerne sætter han også pris på, at han ikke selv har den daglige kontakt.

 

- Jeg ringer bare til DFP, så styrer de det hele. Det giver et mere professionelt forhold til vores forskellige samarbejdspartnere, og det gavner hele opgaven.

 

Vores beslutninger får et løft
I det daglige er DFP også en del af beslutningerne i Brande.

 

- Vi bruger DFP som sparring i mange situationer, så vi ikke bare hopper ud i noget. Vi drøfter mulighederne med DFP forinden, og med deres ekspertise i ryggen ved vi, at vi gør det rigtige, slutter Henning Mikkonen.

 henning

brande_fjv- Jeg bliver kun involveret i de

store beslutninger, når det er nødvendigt. Ellers kører det bare, siger driftsleder Henning Mikkonen, Brande Fjernvarme om samarbejdet med DFP.


    

Merkurvej 7 . 6000 Kolding . Tlf. 76 30 80 00 . www.dfp.dk
DFP Varmeværkernes eget rådgivende ingeniørfirma